Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Duurzame geschenken voor bedrijven

Wil je iemand bijzonder belonen?

Je blijk van waardering een duurzame touch geven?

Unieke geschenken met een uniek verhaal

 

Meer dan ooit zijn we bekommerd  om het welzijn van onze werknemers, klanten, medemensen tout court. Net zoals we ook onze planeet moeten koesteren. We zijn niet alleen wakker geschud maar vooral ook door elkaar geschud. Menselijke waardering wordt nog belangrijker. Dit wordt in het bedrijfsleven vaak uitgedrukt met een attentie zoals een bloemetje of chocolade. Maar hoe fijn zou het niet zijn om een Fairtrade, uniek en duurzaam cadeau te kunnen geven aan iemand van je collega’s!

Person’Elle wil je hierbij graag helpen met haar originele ‘cadeau’ collectie gemaakt van vintage sari’s uit India en bestaande uit kleurrijke toilettasjes, hippe Mommy- en Tote bags en prachtige sjaals. De accessoires zijn fashionable maar vooral ook Fairtrade, origineel en uniek.

Voor elke unieke vrouw een uniek up cycling accessoire gebaseerd op het verhaal van de indiase vrouwen en hun indrukwekkende cultuur.

 

Ontdek hier de collectie

CARING FOR PEOPLE  AND PLANET